The Gift

Happiness doesn't result from what we get, but from what we give

Verras iemand, of verwen jezelf met een van deze leuke compleet samengestelde landelijke cadeausets met landelijke woonaccessoires! 
Wil je een set bestellen?

Neem dan contact op via de mail: info@brocantetheshed.nl of facebook: https://www.facebook.com/brocantetheshed

 

Een set kan natuurlijk ook door jezelf samengesteld worden. Kijk voor het assortiment aan accessoires in The Shop. Bij het samenstellen help ik je graag! 

 

 

 

Cadeauset 'Luxe landelijk'

Een hele mooie compleet gedecoreerde landelijke houten schaal. Inclusief dadeltak, chippy doek, een mooi bubbel sfeerlicht met theelichthouder, drie geurblokjes met bijpassend schaaltje. 

 

Prijs 100,00 

Cadeauset 'sweet smell of success' 


Een gaaf houten schaaltje, ingelegd met de capiz schelp. Met een paar heerlijke geurblokjes is met dit cadeautje succes verzekerd! De geuren kan je natuurlijk zelf uitkiezen! 

 

Prijs 21,50

Cadeauset 'all seasons' schaal

 

Super gave chapati schaal, met daarin twee prachtige sfeerlichtjes van Dutch Style. De chippy doek maakt deze landelijke set helemaal af! Ieder seizoen decoreer je deze schaal naar eigen wens, met bijvoorbeeld een mooie dadeltak of wat bloemetjes, en voor in de herfst en winter wat dennenappels of kerstballen! 

 

Prijs 45,00 

Cadeauset classy chaklota 

 

Prachtige houten chaklota, met daarop twee klassieke sfeerlichtjes van Dutch Style. De antieke kleur goud combineert perfect met het warme hout van het chaklota bord.

 

Prijs 27,00

Cadeauset magnifique mirror 

 

Gave antieke zwarte spiegel, super leuk met een klein brocante fotolijstje erbij. Voor een persoonlijke touch is het leuk om een lieve boodschap in het fotolijstje te doen! Samen met de twee landelijke sfeerlichten is deze set helemaal compleet. 

 

Prijs 27,00