There is no need to have it all, just make the best of what you have. 

Het is een koude winteravond. Je zit lekker in de stoel voor de haard. De woonkamer verlicht door de vlammen van de haard en kaarsjes. Dekentje erbij, een warme kop thee. Helemaal ontspannen en jezelf zijn. Dàt gevoel, het gevoel van veiligheid, warmte en rust, is voor mij thuis.

 

Een tijd terug kochten wij een oud huis in Spui. Wat was het leuk om de eerste meubels uit te zoeken, en nog veel leuker om ze echt in huis neer te kunnen zetten. Ook qua uitzoeken van de decoratiespullen kon ik mijn gang gaan. Hier had ik naar uitgekeken! Nadat alle spullen een plekje hadden gekregen was het toch niet helemaal naar mijn zin. Er miste iets... Alles was leuk en nieuw, maar echt gezellig en als thuis voelde het nog niet. Hoe creëer je nou dat speciale gevoel in je huis zodat het echt als jouw thuis voelt? Voor mij kwam dat gevoel onder andere door het neerzetten van brocante spulletjes. Een fotolijstje dat altijd bij oma heeft gehangen, een gasbrandertje naast de haard dat van mijn tante was, herinneringen van vroeger die we van onze ouders hebben gekregen, een oud kastje met een nieuw verfje. Die herinneringen wilde ik graag aanvullen met mooie, sfeervolle spullen die er helemaal bij passen. De zoektocht naar deze spullen vind ik zo leuk, dat ik een eigen winkeltje ben begonnen. 

 

Hopelijk heb je of creëer je ook snel het gevoel van thuis, en misschien kunnen mijn spulletjes uit de shop daar wel aan bijdragen! 

 

Roxanne